Сервиз за газови инжекциони
газов инжекцион с 3 години гаранция

0898/ 663 906

Или пиши на dns_autogas@abv.bg
За въпроси и консултации?
Обади се Сега!
 

За нас

За сайта

Газовинжекцион.com e специализиран сайт за газови инжекциони на сервиз DNS Autogas. Решихме да създадем сайт за газов инжекцион защото смятаме, че това е перфектната автогаз система и ние залагаме на нея. Сайтът е насочен предимно към потребителите на газови инжекциони, но предлагаме и монтаж и диагностика на газови уредби и метанови уредби. 

Обслужване

При нас ще бъдете обслужени от опитен персонал, който ще Ви насочи към подходящата газова система в зависимост от вида и марката на автомобила, предпочитанията Ви и желаните от Вас резултати.

Не се колебайте да се обадите и да попитате кой газов инжекцион е най-добър или най-изгоден за автомобила Ви и на каква цена ще можете да го получите.


Сервиз DNS Autogas

От 14 години ние от сервиз DNS Autogas предлагаме монтажи и поддръжка на газови уредби, газов инжекцион, метанови уредби и сервизни услуги.

Имаме дългогодишен опит в сферата на алтернативните горивни системи, монтирали сме "какво ли не" и на "какво ли не" и смеем да твърдим, че сме добри в това което правим.

Системата на инжекциона е изключително сложна и качествения монтаж на газовия инжекцион е от голямо значение за пълноценното му функциониране, за това препоръчваме да изберете специализиран сервиз за монтаж на газов инжекцион.

Разполагаме с техника за диагностиране и насройка на газов инжекцион, предлагаме части и аксесоари от всички производители, което позволява избора на най-подходящите за Вашия автомобил.

 

Колко спестявате рентабилност

Колко е разхода Ви на бензин в литри:

Колко е цената на литър бензин в лева:

Колко е цената на литър газ в лева:

За колко километра да изчисли:


газов инжекцион